Home
  Ineke Mulder
  Agenda
  Afspreken
  Route
   
   

Meubelmaker

Mijn interesse voor klussen en het maken van meubels begon heel klein; ik was 6 jaar oud toen er een poppenhuis ingericht moest worden met zelfgemaakte meubeltjes. Mijn drie jaar oudere broer heeft twee gouden rechter handen, is klavecimbelbouwer van beroep geworden en maakt nu dit soort instrumenten:


Hij leerde mij de rest.

Het voordeel van op maat gemaakte meubelen is dat u ieder hoekje van uw huis kunt benutten en heel efficiŽnt met de ruimte kunt omgaan. U kunt in iedere maat, in ieder materiaal en in iedere kleur meubelen bestellen die nergens te koop zijn en derhalve uniek.
Gebruik van gerecycled materiaal, bijvoorbeeld de oude schutting van de buurman, of meubelplaat dat bij het grof vuil wordt gezet, werkt kostenbesparend, ecologisch verantwoord en kan de basis zijn voor een mooi effect. Ook meubelen uit kringloopwinkels zijn vaak een feest om op te knappen of om te bouwen. Voor een paar tientjes een licht eiken tafelblad vinden, oude eetkamerstoelen van massief beukenhout opnieuw bekleden, het kan allemaal! Wilt u dit zelf ook leren? Dan bent u welkom om met me mee te klussen!
Als u een bestelling wilt doen, maak ik in overleg met u een offerte. Indien nodig kom ik bij u thuis kijken om de stijl aan te passen aan uw situatie en wensen. U krijgt levenslange garantie en mocht u na enige tijd (de kleur van) uw interieur veranderen: geen probleem, ik verf uw meubel gewoon over in een nieuwe kleur.

Bekijkt u rustig de foto serie en laat u inspireren! Klik op de foto's voor een vergroting.

U kunt mij bellen op nummer: 075-6219192 of mailen naar: ineke.mulder@xs4all.nl

Boekenkast
Boekenkast
Piano meubel
Piano meubel
Piano meubel
Piano meubel

Zitmeubel van oude schutting

Zitmeubel van oude schutting

Zitmeubel van oude schutting

Zitmeubel van oude schutting

Tafeltje van boomstronk

Gestoffeerde kringloopstoelen

Krukjes

Afdakje

Kast op maat

Kast op maat

CD kast

Schoenenkast

Muziekstandaard

Kast op maat

Nachtkastje op maat

We kunnen het ook samen doen

Kantoorkast

Kantoorkast
† †
 
Relatie coaching
Zang en Muziek
Terug