Home
  Ineke Mulder
  Agenda
  Afspreken
  Route
   
   

Routebeschrijving


Vanaf Zaandam/Zaandijk/Koog a/d Zaan:
Volg de Provinciale weg naar Krommenie (richting Castricum/Uitgeest). Ná het station Krommenie, dat aan uw linkerkant ligt, neemt u de afslag Krommenie-West. Dan komt u in de Rosariumlaan. Bij de 1ste rotonde gaat u linksaf, bij de 2de rechtdoor, bij de 3de linksaf (Zilverschoonlaan). Vervolgens de 2de straat links, het 1ste huis links op de hoek en u bent op de Ranonkellaan 1.Vanaf de Velsertunnel en Alkmaar:
Vanaf de snelweg afslag Castricum/Uitgeest/Zaanstad. Dan richting Zaanstad tot afslag Krommenie-West. Daar gaat u links de Rosariumlaan in. Verder: zie boven.


Vanaf Amsterdam:
U volgt de snelweg A8 richting Zaanstad. U blijft deze weg volgen. U ziet dan borden Alkmaar/Beverwijk. Aan het einde van deze snelweg gaat u rechtsaf naar Krommenie. U volgt de borden Krommenie. U rijdt op een gegeven moment station Krommenie rechts voorbij. Dan komt de afslag Krommenie-West. Daar gaat u rechtsaf. U komt dan op de Rosariumlaan. Verder: zie boven.Vanaf station Krommenie: met bus 69.
Uitstappen halte Glennstraat. Loop in richting van de bus: brug over, eerste straat rechts. Het 1ste huis links op de hoek is de Ranonkellaan 1.