Home
  Ineke Mulder
  Agenda
  Afspreken
  Route
   
   

Relatie coaching voor partners en gezinnen: van hard tot hart

Vraag eens aan honderd mensen wat hen werkelijk gelukkig maakt. Negentig zullen antwoorden: goede vrienden, een fijne partner en een harmonisch gezin. Soms gaat dat niet vanzelf. Waar heeft u vaardigheden geleerd om een goede partner te zijn, te kiezen en uw relaties duurzaam inspirerend te maken? Helaas niet op school en dat had eigenlijk wel zo moeten zijn.
Als er problemen ontstaan hebben mensen de neiging zichzelf te verharden, zich op allerlei manieren te beschermen tegen pijn en verdriet en zich terug te trekken uit het contact. Begrijpelijk, maar niet effectief om er samen uit te komen en te onderhandelen over wederzijdse verlangens, mogelijkheden en oplossingen.
Coaching kan veel onnodig relatieleed voorkomen en u zodanig op het goede spoor zetten dat uw beider hart weer bereikbaar is. Uw maatje hoort een bron van liefde, steun, plezier en energie te zijn. Wellicht wilt u met net zoveel liefde zelf zo een maatje zijn!
Als u een goede partner wilt: wees dan een goede partner

Relatie coaching is geschikt voor u en uw partner als u samen:

met meer zelfvertrouwen goede beslissingen wilt nemen
ongewenste vicieuze cirkels wilt doorbreken
meer passie, steun en liefde wilt ervaren
respectvoller, begripvoller en effectiever wilt communiceren
meer lichamelijke affectie en passie wilt ervaren.

Middelen die ik gebruik zijn: gesprekstherapie, communicatietraining, biografie-analyse, familie-opstelling. Wilt u meer informatie over bovenstaande onderwerpen, klikt u dan op: uitgebreide info.


Het traject

Ik wil u graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek van een half uur. In een volgende sessie gaan we onderzoeken hoe het komt dat u uw ideaal nog niet bereikt heeft. Uw beider biografie kan hierbij belangrijk zijn; uw verleden bepaalt immers voor een deel hoe u denkt, voelt en handelt. We stippelen samen een werkplan uit waar u beiden achter staat. U bent beiden actief in het thuis oefenen van nieuwe, effectieve vaardigheden en het aanbrengen van gewenste veranderingen.
Een sessie duurt twee uur en kost 100,-.
 
Individuele coaching
Zang en Muziek
Terug
Uitgebreide info
Workshop Relaties